1.jpg

Liike

 
 

LIIKE Oy toimii itsenäisenä ja vakiintuneena asiantuntijaosaamisen ja arkkitehtisuunnittelun konsulttiyrityksenä. Arkkitehtistudio perustettiin vuonna 1991 nimellä Techinfo Ky ja keskittyi tuottamaan erikoisasiantuntijapalveluita huipputeknologian yrityksille. Vuodesta 2003 yrityksen päätoimiala ovat olleet arkkitehtipalvelut ja nimi Arkkitehtistudio Liike Ky. Vuonna 2015 yritysmuoto vaihtui osakeyhtiöksi ja nimi nykyiseen muotoon LIIKE Oy Arkkitehtistudioksi. 
LIIKE Oy on toteuttanut vuodesta 2005 yli 80 suunnittelu- ja kehityshanketta, jotka kattavat useiden kymmenien tuhansien neliöiden rakennus- ja kiinteistökokonaisuuksia, pääosin Etelä-Suomeen.

filosofia &
toimintatapa

LIIKE Oy työn lähtökohta on konsulttityön saumaton integroiminen tilaajan hankekohtaisiin strategisiin tavoitteisiin. Pääpaino on rakennus- ja kehittämishankkeiden kustannustehokkaassa ja ammattimaisessa toteutuksessa sekä taloudellisen ja rakennustaiteellisen lisäarvon luomisessa. Työssä painotamme luovuutta, ennakointia, yhteistyön jatkuvuutta, luotettavuutta, keskinäistä tiedonvaihtoa ja yhteisiä kehittämistavoitteita.

kohteet

Suunnittelureferenssimme käsittävät laaja-alaisesti hotelli-, vapaa-aika-, toimisto-, sairaala- ja oppilaitostiloja sekä infrastruktuuri ja logistiikkakohteita ja erikokoisia laatuasumisen kohteita. Korjausrakentamisessa ovat painottuneet kiinteistöjen ja niiden osien käyttötarkoitusten muutokset ja parannukset, vuokralaismuutokset sekä kiinteistöjen tekniset korjaukset. Näitä täydentävät kiinteistöjen jalostamisen ja kehittämisen toimeksiannot niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta.